References

Publicis - Lille area

New workspaces in Campus 5.9

The 300 northern employees of the famous French communication group have moved into their new offices in the heart of the Parc du Verseau, a strategic location at the crossroads of the municipalities of Wasquehal and Marcq-en-Baroeul.

See technical information

This building gives pride of place to natural light and the surrounding nature with its large bay windows and numerous terraces.

Its reception hall and office spaces have been designed as real meeting places, for a work environment where it is good to work and meet.

“We have brought together our 300 employees, previously spread over 3 sites, in a building designed to promote fluidity, cross-functionality and exchanges.“

Laure Debos, Executive VP of Epsilon (Publicis)

 

©Rémi Debreu

 

©Rémi Debreu

 

©Rémi Debreu

 

©Rémi Debreu

 

©Rémi Debreu

 

©Rémi Debreu

 

Technical informations

 

Project owner Publicis Group
Developer Aventim
Architect Boyeldieu Dehaene
Design office Projex
Mission Fit out project
Surface 5 448 m²
Year 2021