References

Swisslife Private Banking

Consolidation of employees on two floors (first and second) in the building located at 7, Place Vendôme, to free up the third floor

The renovation of these prestigious spaces, Place Vendôme in Paris, aimed to give a different sensitivity to each reception rooms, in order to adapt the reception of the bank's customers according to their personality.
The principle was also to create new types of spaces for interaction with customers, more open and informal spaces.
Finally, the bank wanted to set up dynamic workspaces so that its teams could work even better together.

General Contractor:

  • Programming
  • Space planning
  • Aesthetic and acoustic audit
  • Design
  • Execution
  • Furniture
  • Transfer engineering

The main reception

The reception, very airy

 

 

Contemporary art, omnipresent

Reception rooms

Swisslife Banque Privée - Salon de réception

Contemporary & 1930s

Swisslife Banque Privée - Place Vendôme

View of Place Vendôme

Swisslife Banque Privée - Salon de réception

The main reception room

Swisslife Banque Privée - Suspensions lumineuse

 

 
Swisslife Banque Privée - Salon de réception

 

 

The Boardroom

Swisslife Banque Privée - Salle du conseil

 

Swisslife Banque Privée - Salle du conseil

 

 

Swisslife Banque Privée - Salle du conseil

 

Swisslife Banque Privée - Salle du conseil

 

Many meeting rooms

Swisslife Banque Privée - Salle de réunion

Contemporary art is present in each room

 
Swisslife Banque Privée - Salle de réunion

... with different ceiling lamps, to give a uniqueness to each space